Veelgestelde vragen

In wat voor vloeren zijn jullie gespecialiseerd in?

Van de Bovenkamp specialiseert zich in alle type vloeren. Zo kunt u denken aan hout, tapijt, PVC, natuursteen, linoleum, rubber, giet vloeren, enz.

Doen jullie ook vloeren leggen?

Van de Bovenkamp doet nog niet aan vloeren leggen. De focus ligt op het onderhouden van vloeren. 

Doen jullie ook voor particulieren de vloer onderhouden? 

Van de Bovenkamp onderhoud graag vloeren voor zowel zakelijke als particulieren. Mocht er toch iets met de vloer zijn dat niet meer te onderhouden is of zal duurder uitpakken dan er een nieuwe inzetten, zullen wij dit eerst met u bespreken.  

Is het hebben van schone entreezones belangrijk?

Jazeker.De vervuiling die de entreezone opneemt of tegenhoud loopt met niet verder de vloeren op. 

Ik heb veel lekkageschade, kunnen jullie dit herstellen?

Voordat wij met de vloer aan de gang gaan, doen wij altijd eerst een vloer analyse. Hieruit kunnen wij u het beste adviseren wat het beste past bij uw vloer, wensen en budget.

In mijn vloer zijn veel gebruikssporen, kunnen jullie dit herstellen?

Voordat wij met de vloer aan de gang gaan, doen wij altijd eerst een vloer analyse. Hieruit kunnen wij u het beste adviseren wat het beste past bij uw vloer, wensen en budget.

Bieden jullie ook onderhoudscontracten aan?

Ja.

ik heb geen onderhoudshistorie, kunnen jullie mijn vloer onderhouden?

Voordat wij met de vloer aan de gang gaan, doen wij altijd eerst een vloer analyse. Hieruit kunnen wij een inschatting maken en u het beste adviseren wat het beste past bij uw vloer, wensen en budget.

Kunnen werkzaamheden ook 's avonds of in het weekend worden uitgevoerd?

 In overleg kunnen de werkzaamheden ook 's avonds of in het weekend uitgevoerd worden. Hier zitten wel extra kosten aan verbonden. 

Wat is onderhoudshistorie?

Onderhoudshistorie is alles wat al eens gedaan is met de vloer op het gebied van vloeronderhoud, vervanging of herstel werkzaamheden.